Categorieën
Laatste nieuws

31-07-2017: succesvolle en gezellige jubileumshow te Andijk

Afgelopen zaterdag vond de DVNH Jubileumshow plaats in Andijk.
Noord Holland 45 jaar: 1972 – 2017

Met 111 dieren van 17 inzenders en een aantal toegereisde enthousiastelingen, werd deze dag afgetrapt met een kopje koffie of thee en een jubileum petitfour. Na dit officiële gedeelte, werd de dag zoals gebruikelijk afgetrapt met de boklammeren. De eerste rubriek de vuurdoop voor Conclusions v.d. Balkweit… eerste keer op de show en dat ging prima. Een mooi 1B psoitie, welke later op dedag goed genoeg was voor het Reserve Kampioenschap. Mr. Inbetween schreef de tweede rubriek op zijn.

Bij de jongste geitlammetjes behaalde Freedom Bird (Simke x Let’s dance) een mooie 1A en haar zusje Darling en Gipsy Girl (Maribaja x Rock ’n Roll) een 1c. De klapper voor de stal was bij de eerste rubriek oudste geitlammetjes waar Winters End v.d. Balkweit lovend commentaar kreeg en de eerste rubriek op haar naam schreef. Trots, maar nog trotser toen ze uitgeroepen werd als kampioene!

Een verassing einde dag dat Simke al een Veterane Geit is. Omdat ze de enige was, ging de kampioenstitel eenvoudig naar haar.

Na de show alles te hebben opgeruimd hebben we met het “Noord Hollandse team” nog even wat gedronken en konden we concluderen dat we met trots kunnen terugkijken op deze mooie Jubileumshow.

           

Winters End  en Conclusions v.d. Balkweit
v: Heeckeren Rumba
m: Spanish Song v.d. Balkweit